Olemme kartoittaneet laserpuhdistuspalvelun mahdollisuuksia jo parin vuoden ajan. Yhtenä mielenkiintoisempana kohteenamme on ollut Anilox-telojen puhdistaminen. Anilox telan puhtaus on merkittävässä roolissa painokoneen vakaan toiminnan kannalta, mutta telan perusteellinen puhdistaminen ei ole yksiselitteinen asia.

Olemme puhdistaneet teloja ennen sooda tai kuivajääpuhaltaen hyvin tuloksin, mutta huomanneet rasterikupin pohjaan ja seinämiin jäävän vielä painoväriä tai lakkaa. Yrityksemme on tunnettu laadukkaasta työstään ja Anilox-telojen kohdalla vähäinenkin epäpuhtaus voi vaativissa painatuksissa välittyä suoraan lopputuotteeseen. Tästä syytä investoimmekin viime vuonna täysin Anilox-telojen puhdistamiseen suunniteltuun laseriin, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista puhdistusta tarpeeseensa.

Laserpuhdistuspalvelumme toimii anilox-telojen “syväpuhdistavana” menetelmänä, jolloin tukkeutuneet telat saadaan palautettua entiselleen. Telan puhtaana pidon kannalta tärkeää on ylläpitävät pesut painon yhteydessä, jolloin laserpuhdistus on pieni, mutta tärkeä osa, suurempaa kokonaisuutta. Tämän kokonaisuuden hallitsemiseksi tuotamme laserpuhdistuspalvelua yhteisenä tuotteena DELTA E Oy:n kanssa, joka koostuu pitkän historian omaavista graaffisen ja pakkausteollisuuden osaajista.

Laserosaamisemme sekä DELTA E Oy:n painoteollisuuden kokonaisvaltaisen tietotaidon ansiosta voimme ylpeänä seistä palvelutuotteemme takana ja luvata että teloistanen pidetään hyvää huolta.

Jos palvelu herätti mielenkiintosi, ota meihin yhteyttä!