Kuivajääpuhallus on hellävarainen ja tehokas teollisuuden puhdistusmenetelmä

Kuivajääpuhallus on erikoispuhdistusmenetelmä etenkin teollisuuden kohteille joissa vaaditaan kuivaa, hellävaraista ja hygieenistä puhdistusta. Kuivajää puhdistaa kohteet nopeasti ja tehokkaasti, tuottamatta ylimääräistä jätettä. Valmistelu- ja jälkitöiden määrä on myös hyvin vähäinen, siivottavaksi jää ainoastaan puhalluskohteen pinnasta irtoava lika. Kuivajääpuhallus ei kuluta puhdistettavia pintoja, vaikka menetelmä onkin hyvin tehokas. Unohtamatta sitä, miten ympäristöystävällinen vaihtoehto kuivajääpuhallus on!

Kuivajääpuhallus sopii vesiherkille kohteille

Kuivajääpuhallus on täysin kuiva puhdistusmenetelmä, eikä vesipesujen vaatimaa puhdistuskohteiden suojaamista tarvita. Kuivajääpuhalluksen käyttö on turvallista myös esimerkiksi sähkölaitteiden tai muiden herkkien laitteiden puhdistamiseen. Kuivajääpuhdistus on erikoispuhdistus, joka on usein vesipesua turvallisempi ja hygieenisempi, koska se ei esimerkiksi tuota riskiä kosteudessa lisääntyvälle bakteerikasvulle.

Kuivajääpuhalluksen kokeneet ammattilaiset

Olemme tehneet kuivajääpuhalluksia ja kartuttaneet tietotaitoa aiheesta jo yli 10 vuoden ajan. Olemme näin ollen myös yksi vanhimmista Suomessa toimivista kuivajääpuhalluksen tarjoajista. Kokemusta on karttunut kuivajääpuhalluksista useisiin erilaisiin kohteisiin ja tunnemmekin hyvin, millaisiin käyttötarkoituksiin erikoispuhdistus parhaiten soveltuu.

Luota kuivajääpuhalluksen asiantuntijaan

Yrityksemme on kuivajääpuhalluksessa yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista, jolla on hyvät yhteydet jään valmistajiin. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme äkillisissäkin kuivajääpuhallustarpeissa ja muissa teollisuuden puhdistustöissä. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta kuivajääpuhalluksesta!

Teollisuuden puhdistukseen sopii myös laserpuhdistus

Kuivajääpuhalluksen lisäksi olemme alan pioneereja myös laserpuhdistuksessa. Laserpuhdistus on kuivajääpuhalluksen lisäksi laadukas ja suosittu erikoispuhdistusmenetelmä. Kohdekohtaisesti arvioiden voimme täydentää laserpuhdistuksella kuivajääpuhallusta ja päinvastoin.