Kuivajääpuhallus on hellävarainen ja tehokas erikoispuhdistusmenetelmä

Kuivajääpuhallus on erikoispuhdistusmenetelmä kohteille, joissa vaaditaan kuivaa, hellävaraista ja hygieenistä puhdistusta. Kuivajää puhdistaa kohteet nopeasti ja tehokkaasti, ilman toissijaista jätettä. Valmistelu- ja jälkitöiden määrä on myös hyvin vähäinen, sillä siivottavaksi jää ainoastaan puhalluskohteen pinnasta irtoava lika. Kuivajääpuhallus ei kuluta puhdistettavia pintoja ja menetelmä on tehokas ja ympäristöystävällinen.

Kuivajääpuhallus sopii vesiherkille kohteille

Kuivajääpuhallus on täysin kuiva puhdistusmenetelmä. Vesipesujen vaatimaa puhdistuskohteiden suojaamista ei tarvita. Kuivajääpuhalluksen käyttö on turvallista esimerkiksi erilaisten sähkölaitteiden tai muuten herkkien laitteiden puhdistamiseen. Myös kohteet, joissa vesipesu voi aiheuttaa välillisiä ongelmia esim. lisääntyneen bakteerikasvun muodossa, puhdistuvat kuivajäällä turvallisesti ja hygieenisesti.

Kuivajääpuhalluksen kokeneet ammattilaiset

Olemme tehneet kuivajääpuhalluksia ja kartuttaneet tietotaitoa aiheesta jo noin 10 vuoden ajan. Olemme näin ollen myös yksi vanhimmista Suomessa toimivista kuivajääpuhalluksen tarjoajista. Tässä ajassa kuivajääpuhalluksia on tehty monille erilaisille kohteille ja tunnemmekin hyvin, millaisiin käyttötarkoituksiin kuivajääpuhallus parhaiten soveltuu.

Luota kuivajääpuhalluksen asiantuntijaan

Yrityksemme on kuivajääpuhalluksessa yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista, jolla on hyvät yhteydet jään valmistajiin. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme äkillisissäkin kuivajääpuhallustarpeissa ja muissa puhdistustöissä. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjosuta kuivajääpuhalluksesta! Muista tutustua myös muihin palveluihimme, kuten laserpuhdistukseen.