Kuivajääpuhallus on hellävarainen ja tehokas erikoispuhdistusmenetelmä

Kuivajääpuhallus on erikoispuhdistusmenetelmä kohteille, joissa vaaditaan kuivaa, hellävaraista ja hygieenistä puhdistusta. Kuivajää puhdistaa kohteet nopeasti ja tehokkaasti, ilman toissijaista jätettä. Valmistelu- ja jälkitöiden määrä on myös hyvin vähäinen. Kuivajääpuhdistus ei kuluta puhdistettavia pintoja ja menetelmä on tehokas ja ympäristöystävällinen. Olemme tehneet kuivajääpuhalluksia ja kartuttaneet tietotaitoa aiheesta jo noin 10 vuoden ajan. Olemme näin ollen myös yksi vanhimmista Suomessa toimivista kuivajääpuhalluksen tarjoajista.

Kuivajääpuhallus on kuiva puhdistusmenetelmä. Vesipesujen vaatimaa suojaamista ei tarvita. Kuivajääpuhdistuksen käyttö on turvallista esimerkiksi erilaisten sähkölaitteiden tai muuten herkkien laitteiden puhdistamiseen. Myös kohteet, joissa vesipesu voi aiheuttaa välillisiä ongelmia esim. lisääntyneen bakteerikasvun muodossa, puhdistuvat kuivajäällä turvallisesti ja hygieenisesti.

Yrityksemme on kuivajääpuhalluksessa yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista, jolla on hyvät yhteydet jään valmistajiin, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme äkillisissäkin puhdistustarpeissa.

Suosittelemme yhteydenottokanavaksi infopostia, mutta voit myös kohdetaan viestisi tai puhelusi suoraan haluamallesi henkilölle.

info@puhdistus.fi tai etunimi.sukunimi@puhdistus.fi

Yksikkömme sijaitsevat:

  • Tampere 
  • Jyväskylä 
  • Turku 
  • Helsinki 

Ota yhteyttä niin ratkaistaan ongelmasi!

Sami Smeds
Asiakkuusvastaava
020 768 9892

Jussi Mäki
Laserkonsultti
020 768 9891

Jari Nurmela
Liiketoimintajohtaja
020 768 9894