Laserpuhdistus tarjoaa erinomaisen puhdistusjäljen pintaa vaurioittamatta

Laserpuhdistus on nopeasti valmisteltava ja tehokas keino erilaisten pintojen puhdistamiseen esimerkiksi ruosteesta tai materiaalijäämistä. Yleisimpiä puhdistuskohteita ovat esimerkiksi erilaiset metallipinnat ja keraamiset pinnat. Pinnoilta poistetaan mm. ruostetta, irrotusaineita, painovärijäämiä sekä muita epäpuhtauksia, jotka suorastaan häviävät silmien edessä laserpuhdistuksessa. Tehokkuutensa lisäksi laserpuhdistus on käytännössä jätteetöntä: laserpuhdistuksessa pinnasta puhdistettava jäte höyrystyy ja imetään talteen suoraan laitteistoon kytketyllä kohdepoistolla, eikä menetelmä siitä syystä aiheuta siivouksen tarvetta.

Teollisuuden erikoispuhdistukset ovat laserpuhdistuksen suurin, mutta ei suinkaan ainoa käyttökohde. Tekniikka sopii myös rakennusteollisuuden saneerauskohteisiin, palosaneerauksiin ja jopa historiallisten kohteiden konservointiin – tämä jos mikä kertoo erikoispuhdistuksen hellävaraisuudesta alkuperäistä pintaa kohtaan.

Laser puhdistaa kuluttamatta pintaa

Tehostaan huolimatta laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavan kappaleen pintaa, mutta jättää erittäin laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen. Suurinta säästöä asiakkaillemme olemme tuottaneet mm. seuraavien kohteiden erikoispuhdistuksessa:

Laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavaa pintaa

Laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavaa pintaa

Lasersäde höyrystää puhdistettavan kappaleen pinnasta esimerkiksi ruosteen, maalin tai muut ainejäämät, eikä puhdistusmetodi edellytä kemikaalien tai liuottimien käyttöä. Nämä tekevät puhdistuksesta erittäin ympäristöystävällisen ja turvallisen. Erikoispuhdistuksessa käytettävä lasersäde on pulssitettu, minkä ansiosta se ei lämmitä puhdistettavaa pintaa.

Kiinnostuitko laserpuhdistuksesta? Ota rohkeasti yhteyttä, puhdistamme lähes mitä vain pinnalta kuin pinnalta!

Laserpuhdistuksella säästetään aikaa ja vaivaa

Moniin muihin puhdistusmenetelmiin verrattuna laserpuhdistus säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa nopean valmistelun, erinomaisen puhdistustehon sekä jälkisiivouksen tarpeen poistumisen ansiosta. Käytössämme oleva kalusto on helposti liikuteltavissa paikasta toiseen ja se voidaan tuoda suoraan työtilaan, jossa puhdistettava kappale tai kappaleet ovat. Työskentely työtilassa voi jatkua myös laserpuhdistuksen aikana normaalisti, sillä laserpuhdistus on menetelmänä hiljainen ja työympäristöä sotkematon vaihtoehto.

Laserpuhdistuspalvelun merkittävimmät hyödyt

  • Säännöllistä puhdistusta vaativien kappaleiden elinikä kasvaa ja huollon tarve pienenee. Tästä syystä rahaa säästyy huolloissa, sekä uusien osien hankinnassa.
  • Menetelmä ei tuota toissijaista jätettä ja pinnasta irtoava jäte saadaan tehokkaasti talteen. Tämä säästää aikaa ennakkosuojauksessa ja jälkisiivouksessa sekä tuo suoraa säästöä jätteenkäsittelykuluissa.
  • Työympäristön puhtaana pysymisen, meluttomuuden sekä liikuteltavan laitteiston ansiosta laserpuhdistuksella voidaan puhdistaa kohteita paikallaan myös tiloissa, joissa niitä ei muilla menetelmillä olisi mahdollista puhdistaa. Näin voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä kohteen irrotus-, haalaus-, kuljetus- ja jälleenasennuskustannuksissa.
  • Palvelumallimme tuo laserpuhdistuksen jokaisen yrityksen saataville ilman suuria laiteinvestointeja.

Laserpuhdistus osana syvempää tutkimusta ja tuotekehitystä

Erikoispuhdistuspalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta hyödyntää laserpuhdistusta tuotekehitystyössään. Olemme toteuttaneet lukuisia pintojen esikäsittelytutkimuksia asiakkaidemme kanssa, ja osa näistä tutkimuksista on johtanut täysin uusien tuotteiden lanseeraukseen.

Tutustu laserpuhdistuksen tehoon oheisilla videoilla

Laserpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen puhdistustekniikka

Hidastetulta videolta näet laserpuhdistuksen tehon vielä tarkemmin

Tiesitkö, että teemme myös kuivajääpuhallusta?

Olemme erikoistuneet laserpuhdistuksen lisäksi myös kuivajääpuhallukseen, joka on toinen erittäin suosittu ja laadukas erikoispuhdistusmenetelmä erityisesti teollisuuden sekä rakennusalan tarpeisiin. Kohteen niin vaatiessa, pystymme täydentämään kuivajääpuhalluksella laserpuhdistusta ja päinvastoin.