Laserpuhdistus tarjoaa erinomaista puhdistusjälkeä pintaa vaurioittamatta

Laserpuhdistus on nopeasti valmisteltava ja tehokas keino erilaisten pintojen puhdistamiseen esimerkiksi ruosteesta tai materiaalijäämistä. Esimerkiksi maalattuja tai ruosteisia kappaleita puhdistaessa poistettava materiaali suorastaan häviää silmien edessä – eikä laserpuhdistuksesta jääkään siivottavaa jätettä.

Teollisuus ei ole ainoa laserpuhdistuksen käyttökohde, sillä tekniikkaa on käytetty myös rakennusteollisuuden saneerauskohteisiin, palosaneerauskohteisiin ja jopa historiallisten kohteiden konservointiin – tämä jos mikä kertoo tekniikan hellävaraisuudesta alkuperäistä pintaa kohtaan. Laserpuhdistus onkin tästä syystä erinomainen tekniikka kohteissa, jossa puhdistettava kappale on herkkä eikä saa kulua.

Laser puhdistaa kuluttamatta pintaa

Tehostaan huolimatta laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavan kappaleen pintaa, jättäen laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen. Suurinta säästöä asiakkaillemme olemme tuottaneet mm. seuraavien kohteiden puhdistamisessa:

  • Anilox-telat
  • Hitsaussaumat
  • Muotit
  • Ruostuneet pinnat
  • Koneistetut kappaleet
  • Palosaneerauskohteet
  • Huoltoon saapuvien kappaleiden puhdistus

Ota siis rohkeasti yhteyttä, sillä laserpuhdistuksella puhdistamme lähes mitä vain, pinnalta kuin pinnalta!

Laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavaa pintaa

Laserpuhdistus ei vaurioita puhdistettavaa pintaa

Laserpuhdistuksella säästetään aikaa ja vaivaa

Moniin muihin puhdistusmenetelmiin verrattuna laserpuhdistus säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa nopean valmistelun ja tehonsa ansiosta. Käytössämme oleva kalusto on helposti liikuteltavissa paikasta toiseen ja tuoda vaikka suoraan työtilaan, josta puhdistettava kappale tai kappaleet löytyvät. Hiljainen laserpuhdistus ei aiheuta ylimääräistä meluhaittaa eikä tuota jätettä, joten puhdistamisen aikana tiloissa voidaan työskennellä edelleen normaalisti. Lasersäteen voimakkuutta on mahdollista säätää halutun nopeuden ja vaaditun puhdistuslaadun saavuttamiseksi, eikä puhdistusmetodi edellytä kemikaalien tai liuottimien käyttöä, tehden siitä erittäin ympäristöystävällisen.

Laserpuhdistus tarvittaessa osana syvempää tutkimusta ja tuotekehitystä

Tavanomaisen puhdistamisen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta hyödyntää laserpuhdistusta tuotekehitystyössään. Olemme toteuttaneet lukuisia pintojen esikäsittelytutkimuksia asiakkaidemme kanssa, joista osa on johtanut täysin uusien tuotteiden lanseeraukseen.

Tutustu laserpuhdistuksen tehoon oheisilla videoilla

Laserpuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen puhdistustekniikka

Hidastetulta videolta näet laserpuhdistuksen tehon vielä tarkemmin