Meistä

Puhtaasti laadukkain erikoispuhdistuspalvelu

Puhtaasti laadukkain erikoispuhdistus-palvelu

Nokialla sijaitseva Puhdistus.fi on TP-Cleantech Oy:n tuottama teollisuuden erikoispuhdistusten palvelukokonaisuus. Joulukuussa 2019 solmitusta liiketoimintakaupasta alkanut yhteistyö kumppanimme TP-Kunnossapito Oy:n kanssa on laajentanut palvelutarjontaamme entisestään. Jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään valikoimaamme kuuluvat laserpuhdistus, kuivajääpuhallus, työstönesteiden ja -koneiden puhdistus, sekä pesunesteiden ja -koneiden puhdistus.

Asiakaspalvelun ja työnjäljen korkea laatu on kaiken toimintamme perusta. Työtämme ohjaavat arvot – joustavuus ja luotettavuus – näkyvät kehittämässämme palvelumallissa. Palvelumme joustavuus mahdollistaa reagoinnin asiakkaidemme tarpeisiin pienelläkin varoitusajalla. Samalla asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hommat hoituvat sovitusti ja ajallaan.

Tiimi, joka toimii

Erikoispuhdistuksen huippuosaajista koostuva tiimimme on parhaimmillaan ongelmaratkaisutilanteissa. Asiakkaidemme kohdatessa uusia tuotannon ja kunnossapidon haasteita, emme jää pyörittelemään peukaloitamme. Tartumme haasteeseen yhdessä ja etsimme ongelmaan parhaiten toimivan ratkaisun, oli se sitten oikeanlaisen puhdistusmenetelmän valinta tai usean eri menetelmän samanaikainen hyödyntäminen. Menetelmiämme yhdistelemällä saamme usein puhdistettua myös sellaisia kohteita, joihin muut alamme toimijat eivät ole löytäneet ratkaisua.

Monimuotoisen erikoispuhdistuskaluston lisäksi olemme panostaneet henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssäviihtyvyyteen. Yhdessä viihtyvältä työporukalta homma luistaa, ja hyvää työfiilistä tiimissämme lisää sekä visuaalisesti näyttävien puhdistusmenetelmien parissa työskentely että mahdollisuus nähdä oman työn tulos ja sen myötä asiakkaan saama hyöty.

Puhtaan kehityksen kärjessä

Pidämme huolta siitä, että meillä on aina käytössämme mahdollisimman laadukas puhdistuskalusto, sekä alamme viimeisin tieto ja taito. Tulevaisuuden tavoitteemme on jatkaa innovatiivista toimintamme ja palveluidemme kehittämistä yhdessä TP-Kunnossapito Oy:n kanssa, sekä löytää uusia tapoja yhdistellä palveluitamme asiakkaidemme hyödyksi.

TILAA ERIKOISPUHDISTUKSEN HUIPPUOSAAJAT LUOKSESI