Katsa Oy nauttii merkittävistä laserpuhdituksen tuomista säästöistä

Katsa Oy käyttää laserpuhdistusta säännöllisesti sen tuomien säästöjen vuoksi. Huoltopäällikkö Tero Pohjolainen kommentoi laserpuhdistuspalveluamme seuraavasti.

-Olemme Katsa Oy:ssä päätyneet käyttämään laserpuhdistuspalvelua huollettavien vaihteiden komponenttien puhdistukseen. Erityisesti laserpuhdistuksen edut ovat tulleet esille tarkkojen pintojen, kuten laakeripintojen, tasopintojen sekä hammaspyörien hampaiden kylkien puhdistamisessa, jotka eivät saa kulua ja joiden puhdistamiseen ei ole muuta soveltuvaa menetelmää. Esimerkiksi lämpövärjäymää ei ole aikaisemmin saatu poistettua tiettyjen komponenttien pinnalta. Laserilla tämäkin on saatu ratkaistua.

Laserpuhdistuspalvelun käyttö on säästänyt meiltä työaikaa jopa 83 % kyseisessä työvaiheessa. Samalla se on mahdollistanut omien työntekijöidemme käyttämisen niissä työtehtävissä, joissa heidän ammattitaidostaan on eniten hyötyä. Lisäksi työympäristö on laserpuhdistuksen jäljiltä täysin siisti, joten myös puhdistuksen jälkeinen siivoustarve on poistunut. Puhdistus.fi on mukautunut tarpeisiimme hyvin, palvelu on ollut joustavaa ja palvelu on ollut aina tarvittaessa saatavilla

Katsa Oy, Tero Pohjolainen

.

 


Adara Pakkaus Oy luottaa laserpuhdistukseen

Adara Pakkaus Oy on käyttänyt laserpuhdistusta jo usean vuoden ajan. Heille tuotteidensa laatu on ylpeyden aihe ja laserpuhdistus on tärkeässä roolissa tasaisen värisävyn toistettavuuden aikaan saamiseksi.

Videolla Adara Pakkauksen painatuspäällikkö Lari Seppälä kertoo laserpuhdistuksen tärkeydestä heidän tuontannossaan.

Lisää palvelusta voit lukea täältä.
 


Machinery Oy – TEIJO-pesukoneen perusteellinen puhdistus ja huolto palautti pesutuloksen

Lanseerasimme uuden palveluyhteistyön TEIJO-pesukoneiden kanssa 2018. Yksi uuden palvelun käyttäjistä on Machinery Oy. Kysyimme Machinery Oy:n työnjohdosta vastaavalta Seppo Hirvoselta heidän kokemuksiaan:

Mistä syistä päädyitte käyttämään palveluamme?

-Saimme TEIJO Pesukoneiden mainoskampanjan tarjouksen, jossa tarjottiin TEIJO Pesukoneiden ja Puhdistus.fi yhteistyössä toteutettavaa huoltopakettia.
Palvelu oli meidän tarpeisiin juuri sopiva!

Miten työ sujui, vastasiko palvelun laatu ja lopputulos odotuksianne?

-Työ toteutettiin suunnitellun esikäynnin perusteella. Huolto hoidettiin sovitusti ja aikataulussa. Pesutulos parani koneessamme, joka luonnollisesti vaikuttaa omaan hommaamme positiivisesti.

Lue lisää TEIJO-pesukoneiden kunnossapito- ja puhdistuspalvelustamme täältä