Soodapuhallus on tehokas tapa lian ja pinnoitteiden poistamiseen

Soodapuhallus on tehokas tapa poistaa monenlaista likaa ja pinnoitteita eri materiaaleista. Yksi suosituimmista kohteista kesäaikaan ja varsinkin yksityishenkilöille on hirsimökkien pinnoitteiden ja tummumien poistot. Hirsipinnoille tehty puhallus on myös pääsääntöisesti nopeaa ja hinta on käsipuhdistukseen verrattuna kilpailukykyinen.

Soodapuhalluksessa muistuttaa teholtaan ja työtavaltaan hiekkapuhallusta, mutta on sitä kehittyneempi ja hellävaraisempi mm. hiomattomuutensa takia. Menetelmä on hellävaraisin mekaanisista puhdistusmenetelmistä ja soveltuu mm. lian ja graffitin poistamiseen rakennusten ja taloyhtiöiden julkisivuista. Soodapuhallus ei vahingoita ikkunalaseja, joten suojaustarve on hiekkapuhallusta huomattavasti vähäisempi.

Maalin poistoon metalliesineistä ja -rakenteista soodapuhallus sopii loistavasti hiomattomuutensa takia. Puhallus voidaan tehdä myös märkäpuhalluksena, jolloin pölyhaitta poistuu.

Puhdistusjätteenä soodajauhe on luontoon hajoava ja vesiliukoinen, eikä sitä tarvitse kerätä talteen. Puhallusjätettä syntyykin vain 1/6 osa hiekkapuhallukseen verrattuna. Sooda on puhalteena turvallinen sekä ympäristölle, että ihmisille. Puhallusjäämät on helppo poistaa ahtaistakin paikoista vedellä huuhtelemalla.

Suosittelemme yhteydenottokanavaksi infopostia, mutta voit myös kohdetaan viestisi tai puhelusi suoraan haluamallesi henkilölle.

info@puhdistus.fi tai etunimi.sukunimi@puhdistus.fi

Yksikkömme sijaitsevat:

  • Tampere 
  • Jyväskylä 
  • Turku 
  • Helsinki 

Ota yhteyttä niin ratkaistaan ongelmasi!

Sami Smeds
Asiakkuusvastaava
020 768 9892

Jussi Mäki
Laserkonsultti
020 768 9891

Jari Nurmela
Liiketoimintajohtaja
020 768 9894